شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل‌سنت زاهدان (23 تیر 1396)، با اشاره به دو معضل «اعتیاد» و «معامله مواد مخدر» و عواقب خطرناک آنها برای جامعه، «جمع‌آوری تمام معتادان کشور و برنامه‌ریزی گسترده و فراگیر برای ترک آنان» و نیز «ایجاد شغل» را ازجمله راه‌های مؤثر در مبارزه با این دو معضل برشمردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در ادامه به نکوهش «اعتیاد» و «معامله مواد مخدر» پرداختند و گفتند: بسیاری از قتل‌ها، سرقت‌ها، گروگان‌گیری‌ها و درگیری‌های فامیلی به معاملات مواد مخدر برمی‌گردند. مواد مخدر «مال» نیست، بلکه «مار» دو سری‌ست که دو طرف را نیش می‌زند. مواد مخدر، کشنده و نابودکننده هستند که انسان‌ها و خانواده‌ها را نابود می‌کنند و برای جامعه بشری تهدیدی بزرگ به‌شمار می‌روند.

ایشان تاکید کردند: شرع، عقل و قانون معامله مواد مخدر را ناجایز قرار داده است، زیرا چیزی به جز ضرر و تباهی به دنبال ندارد. بنده تمام عزیزان را به تفکر و اندیشه توصیه می‌کنم. توصیه دلسوزانه بنده به تمام کسانی که به معامله مواد مخدر و سایر معاملات نامشروع مبتلا هستند آن است که دست از این نوع معاملات بردارند و دنیا و آخرت خودشان را خراب نکنند. الله تعالی روزی انسان را می‌دهد.

ایشان در ادامه گفتند: برخی‌ها می‌گویند ما از درآمد معاملات مواد مخدر در کارهای خیر کمک می‌کنیم؛ این افراد به‌جای کمک به کارهای خیر، این معامله را ترک کنند که خودش کار خیر است، و معاملات مشروع داشته باشند و از این راه به کارهای خیر کمک کنند.

مولانا عبدالحمید «راه‌اندازی کمپ‌های ترک اعتیاد در سراسر کشور» را به‌عنوان یکی از راه‌های جلوگیری از شیوع معامله مواد مخدر پیشنهاد کردند و گفتند: پیشنهاد کارشناسانه‌ی بنده برای جلوگیری از معامله مواد مخدر آن است که تمام معتادان کشور، اعم از مرد و زن، جمع‌آوری شوند و نهادهای ذیربط با احداث کمپ‌های ترک اعتیاد در سراسر کشور، این افراد را ترک داده و سپس برای آنان شغل ایجاد نمایند. در این زمینه از خیّرین هم کار گرفته شود؛ این اقدام بر سرمایه‌گذاری در بعضی از کارهای عمرانی ترجیح دارد، زیرا سبب نجات جمع کثیری از شهروندان می‌شود.

خطیب جمعه اهل‌سنت زاهدان ادامه دادند: این قانون دنیاست که بین «عرضه» و «تقاضا» رابطه‌ مستقیم وجود دارد؛ اگر معتادان به مواد مخدر ترک داده شوند، تقاضایی هم برای عرضه و فروش مواد مخدر در جامعه وجود نخواهد داشت. تا زمانی که در جامعه افراد معتاد وجود داشته باشند، عرضه و فروش مواد مخدر نیز وجود خواهد داشت.

ایشان «ایجاد شغل» را از دیگر راه‌های مبارزه با معامله مواد مخدر برشمردند و گفتند: یکی دیگر از راه‌های مقابله با معامله مواد مخدر در جامعه، ایجاد کار و شغل است، زیرا عده‌ای از روی ناچاری به معامله مواد مخدر روی می‌آورند. لذا ایجاد کار و شغل برای افراد بیکار، می‌تواند نقش مؤثری در جلوگیری از معامله مواد مخدر داشته باشد.

 

فعالیتهای موسسه در زمینه مبارزه با اعتیاد

با توجه به اهمیت فعالیت همه افراد جامعه در زمینه مبارزه با اعتیاد، موسسه خیریه محسنین زاهدان همواره در تلاش بوده تا با این معضل که باعث مشکلات بسیار زیادی برای جامعه شده، مبارزه کند.

بر همین اساس، برنامه ای برای کمک به معتادان کم بضاعت برای ترک اعتیاد اجرا شده که طی مدت چهارماهه نخست سال 1396 تعداد 26 نفر معتاد از طرف موسسه برای ترک اعتیاد به کمپهای ترک اعتیاد فرستاده شده اند.

همچنین این موسسه جهت بسط فعالیتهای خویش در این زمینه که باعث فقر بخش بزرگی از جامعه میباشد در نظر دارد اقدام به راه اندازی کمپ ترک اعتیاد بنماید.

همچنین در برنامه های آتی این موسسه برای افرادی که به تازگی از دام اعتیاد رهایی یافته اند قصد راه اندازی کارگاههای جهت آموزش و یادگیری حرفه هایی برای داشتن زندگی آبرومندانه و به دور از فقر و اعتیاد دارد.

از شما مردم خیر و خداجوی تقاضای دعای خیر جهت پیشبرد اهداف انسان دوستانه داریم.

 

2060 بازدید

منتشر شده در تاریخ : ۱۳۹۶-۰۴-۲۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تمامی حقوق طرح برای طراح محفوظ است. Copyright ©

طراحی شده توسط : عبدالماجد شه بخش