دومین همایش آسیب‌شناسی معضل اعتیاد در جامعه و راه‌کارهای پیشگیری و درمان با همت مؤسسه خیریه محسنین زاهدان و همکاری شورای اسلامی شهر زاهدان، شهرداری زاهدان، ستاد مبارزه با مواد مخدر و اداره کل بهزیستی استان شامگاه چهارشنبه هشتم اردیبهشت 95 در مسجد حضرت عثمان ذی النورین رضی‌الله‌عنه برگزار شد.

سخنرانان این همایش آقای محمد کیخا معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان، آقای حسین ثوری مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان و مولانا عبدالرحمن حسن زهی یکی از اساتید برجسته دارالعلوم زاهدان بودند.

آقای کیخا در ابتدای سخنانشان از گامی مهمی که مؤسسه خیریه محسنین در زمینه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی برداشته تقدیر و تشکر کردند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان طی سخنانی با اشاره به نقش منفی «ماهواره» در زندگی اجتماعی و خانواده پرداختند و افزودند در برنامه‌های ماهواره و شبکه‌های فاسد نقش والدین در خانواده کمرنگ جلوه داده می‌شود تا آنها نتوانند نقش مهم و کلیدی خود را در قبال فرزندان داشته باشند و در نتیجه فرزند به‌سوی استفاده از مواد مخدر کشیده می‌شود و زندگی خود را تباه می‌کند.

آقای کیخا در ادامه به مسئله‌ی مهم استفاده افراد معتاد از مواد مخدر صنعتی اشاره نموده و افزودند ضرر استفاده از مواد مخدر صنعتی به مراتب از استفاده مواد مخدر سنتی بیشتر است و عقل افراد را زایل کرده و ضررهای جبران‌ناپذیری به جسم انسان می‌زنند.

آقای کیخا یکی از موارد مهم گرفتار شدن جوانان به دام اعتیاد را دوستان ناباب دانستند و افزودند 68 درصد افرادی که معتاد شدند از طریق دوستان به این دام افتادند.

سخنران دوم این همایش آقای ثوری مدیرکل ورزش و جوانان استان بود که بها دادن به جوانان و اهمیت قائل شدن برای انان را مهم‌ترین راه مبارزه با اعتیاد دانستند.

ایشان افزودند: باید ما به جوانان خود میدان بدهیم و آنان را در کارهای فرهنگی و دینی مشغول کنیم تا به‌سوی این بلای خانمان‌سوز نروند.

مولانا عبدالرحمن حسن زهی استاد برجسته دارالعلوم زاهدان سخنران پایانی این همایش بودند و در ابتدای سخنانشان حکم شرعی حرمت استفاده از مواد مخدر را بیان نمودند.

ایشان افزودند: اعتیاد علاوه بر اینکه به غیرت و وجدان فرد ضربه وارد می‌کند، بزرگ‌ترین ضربه را به کانون خانواده‌ی فرد معتاد نیز می‌زند.

مدرس دارالعلوم زاهدان «احساس مسئولیت»، «توجه به تعلیم و تربیت فرزندان»، «ارتباط جوانان با مراکز دینی وعلمای دین» و «مطالعه کتب دینی و اصلاحی» را از جمله راهکارهای مبارزه با اعتیاد برشمردند.

این جلسه با اقامه‌ی نماز عشا به پایان رسید.

 

 

1689 بازدید

منتشر شده در تاریخ : ۱۳۹۵-۰۲-۰۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تمامی حقوق طرح برای طراح محفوظ است. Copyright ©

طراحی شده توسط : عبدالماجد شه بخش